Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Friday, January 6, 2012

Review Alexa Kawan


Salam satu Malaysia semua dan selamat menyambut hari jumaat yang indah. Hari ni mood aku memang bercampur baur. Sedih, gembira, dan macam-macam ada. Sedih sebab Mrs Kepoh tak sihat. Sejak kebelakangan ni Mrs Kepoh lesu je badan. Selalu Mrs Kepoh sihat dan kuat hehe sekarang pulak lemah dan lesu. Kesian kat dia huhuhu. Hari ni juga aku happy sebab tak tahu kenapa. happy semacam je mungkin sebab kerja aku yang bertimbun semakin kurang. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. 

Hari tu aku dah join segmen Kak Diana pasal review alexa. Blog aku ni dalam group 1 jadi semalam aku baru sempat review member aku kat group 1 tu nanti aku akan review pulak nanti untuk lain-lain kumpulan.. List kat bawah ni antara yang aku dah terjah diorang kat alexa.


Pada kump lain kejap lagi aku akan review korang masing-masing hehe..
See yaaa, nantikan kemunculan Mrs Kepoh & Mr Cool





~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

2 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

saya pun baru mula review hari ni...salam kenal ye.kita satu group..saya dah follow sini dan dah review alexa blog ni...;)

nazihan ali said...

sy datang review blog ni.. :)