Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sunday, January 15, 2012

CONTEST KAMI PASANGAN SWEET


Assalamualaikum
Tadi tengah jenjalan kat blog kawan-kawan aku terjumpa Contest Kami Pasangan Sweet kat blog Cik Eiyra rasa cam nak join je walaupun aku tak sweet hehe..

Aku kenal dengan Nur Hazwani Bt Mohd Sahari awal tahun 2007 dan hubungan berterusan sehingga kami mengikat pertunangan pada 2.4.2011 dan hubungan kami berterusan sehingga kami ke jinjang pelamin pada 26.11.2011. 

Alhamdulillah kasih kami di ikat lagi dengan berita kehamilan Isteri tersayang pada 12.1.2012. Rezeki dari Allah untuk kami berdua. Bagi aku dalam hubungan ini mesti kena ada rasa hormat pasangan serta rasa percaya antara satu sama lain.

Awal Perkenalan

Majlis Pertunangan

Majlis Perkahwinan

Majlis Perkahwinan


Mangsa tag aku Oja Alia


~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

3 comments:

Cik Eiyra said...

salam . ade sponsor yang nak sponsor hadiah , dan ade penambahan yang perlu anda buat , ikut syarat ke 10 http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/contest-kami-pasangan-sweet.html

p/s : pastikan anda ikut syarat contest ini , dan like semua link :)

kakyong said...

amboi.. pasangan pengantin baru lagi lah ni ya..

tahniah dengn berita gembira ni.. semoga isterinya dipermudahkan spjg kehamilan.. ;)

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

Aah kak yong masih baru lagi dlm melayari bahtera ni hehe.. Thanks.. nt kalau ada apa2 petua gtaula kite.. Yang mengidam bukan cik adik tapi cik abg hehe