Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Friday, January 27, 2012

HEHE...DAPAT MAKAN SATE FREE!!!

Assalamualaikum...
Ape khabar semua? Hopefully semuanya sihat wal'afiat hendaknya. Rasenya lamae juga Mrs. Kepoh x mencoret dekat blog nie. Hehe. Sian Mr. Cool asyik dia ja yang rajin mengupdatekan blog nie. Huwaaa bercerita pasal Mr. Cool rindu plak rase sebab dah 3 hari kami x berjumpa. Sebabnya balik dari Kelantan sampai ja di Johor pada 25hb tepat pkul 1.15 pagi Mr Cool dah kena bergeraqk pergi ke site pada pukul 5.30 pagi hari yang sama. Kesian Mr Cool penat x hilang tapi dah kena pergi berkerja. Tapi xpe la Mr Cool mencari rezeki untuk keluarga. Eh...melalut plak Mrs Kepoh nie. Sebenarnya nak berkongsi cerita petang tadi

Petang tadi selepas pergi ke bank mengikut parents kiteorang pergilah ke carwash. Sebabnya keta ayah tue dah kotor sangat bak kate mak la. Sampai ja di carwash kami pun turun dri keta & menunggu giliran tuk keta dibasuh. Jejak saja kaki di tanah,kami terbau haruman yang sangat menyelerakan. Haha nak tahu bau ape tue?! Bau sate. Apelagi mula la Mrs Kepoh nak makan sate. Apelagi mak pun kate jom. Kami pun pergi ke tempat sate tue. Tapi bile nak pergi akak dkt carwash tue pun cakap.
;;
Akak Carwash:"Acik nak pegi mane?"
Mak:"Nak g kedai sana tue sebab nak makan sate. Mak Yong nie teringin plak makan lepas bau tadi"
Akak Carwash:"Ooo,sate tue x jual cik. Kiteorg bagi customer makan. Bos wat open carwash hari nie. Cik pegi je la makan.
Mak:"Laa yeke?! Haha memang rezeki awa la nak. Dapat makan sate free."
Mrs Kepoh:"Betul ke mak free ja?dieorg buat makan2 ea.Hehe alhamdulillah"
 ;;
Syukur dah rezeki baby hari nie. Ngee boleh tahan jugak sate makcik tue. Abah pun puji sedap dan satenya lembut.Erk...alhamdulillah..=)




~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

2 comments:

Mia Liana said...

sedapnya sate.. tiba2 terasa nak makan plak malam ni...

kakyong said...

lamanya tak makan satay.. kakyong memang peminat satay.. untung lah dpt makan free,,

btw, soklan yg u tanya kakyong tu kakyong lupa nak jawab dlm email.. nanti kakyong buat tutorial di blog yer..