Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tuesday, January 17, 2012

Nak Percaya Ke Tak?

Asalamualaikum..

Jumpa lagi kita disini (skema gile ayat).. Tadi tengah review alexa aku pergi jalan-jalan sikit tetiba:
;
;
;
jumpa
;
;
pingbusuk.org, aku try check blog ni kat sana.. Ada ke takde blog aku ni dalam list(pikir dalam hati) aik ada rupanya: page review=39, unique visitor=16.. Hehe cinonet betulla rangking blog aku ni.. Malu yang teramat sangat tapi kat sebelah tu siap tulis status superb.. Gila ke hapa aku pikir. dengan gaya ala James Bond aku siasat kenapa jadi macam tu dan sampai sekarang aku pun tak tahu hehe.


bangga seyh ada dalam list.


OO baru aku tahu rupanya semua tu untuk trafik jew hehe..

"user yang masuk ke laman ini adalah user yang betul-betul
mahu membaca dan melayari lama web tersebut. sekiranya
anda mahu beriklan, tak rugi untuk meletakkan iklan
pada blog yang traffik berkualiti seperti ini." 

Itulah penerangan untuk blog aku ni hehe..
Meh sume masuk iklan kat sini.. Leh untung wooo..



~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

Aishah Jahirah said...

tak pernah buat lg...blh try...hehee