Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Thursday, January 5, 2012

CHICKEN CHOP HUTAN BANDAR


Baru sampai umah tepat jam 1.04am. Kenyang dan penat sangat-sangat dan sume tu merupakan pakej yg lengkap untuk tidur.. Mrs Kepoh terus masuk bilik pas tu siap cakap " Bang soryla sebab penat sangat"
Aku ape lagi teruskan usaha untuk update blog yang tak seberapa hehe. 

Mata dah boleh sendal dengan lidi dah ni ha. Tadi aku, Kepoh, Akim, Ijul pas tu minah kepoh Oja pegi makan kat Hutan Bandar, JB. 4 ChickenChop dan 1 Lamp Chop menjadi santapan kami sume ditambah dengan air yang baru pertama kali aku dengar. 
;
Mrs Kepoh: "Bang saya nak minum air suam yang panas" 
;
peh terbahak-bahak mamat yang amik order dengar air tu. Kitorang pun ape lagi trusla gelak sampai nak pecah hempedu. Nasib baik tak order chicken chop kurang manis hehe. Cik wawa.. cik wawa.. itulah dia Mrs Kepoh huhu

~Chickhen Chop Rm5~

Kedai ni orang selalu panggil "chicken chop 5 ringgit " takpun chicken chop hutan bandar. Aku selalu jugak lepak sini kalo time gaji maklumla makanan murah sangat-sangat cuma masa nak menunggu satu hidangan tu kadang-kadang bleh sampai 1 jam wooo.. Lapoo den nak tunggu Kalo nak cuba makan silalah datang sini chewaaah buat macam kedai aku je hehe. Siap promote lagi tu hehe.


~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

4 comments:

faizulosman said...

kedai ni mesti ramai org datang sb tu tgu order sampai 1 jam... org yg sabar je boleh tgu...

bile cerita pasal makan ni lapar plak mlm2 buta ni...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/kontroversi-awal-tahun-2012.html

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

hahaha. mustila ramai sbb murah seyh huhu

oja_alia said...

KORDI KORDI...ahahah!

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

haha kordi dengan lembunya