Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tuesday, March 27, 2012

TNB Terus Memacu Kehadapan

:::::::
:::::::
(06.55pm)
Alamak... Rumah kita takde letrikla
:::::
::::::
(07.01pm)
Troot..Troot..Troot
Assalamualaikum Saya nak buat report ni pasal rumah saya sekarang blackout, rumah jiran saya selamba je ada letrik.
Ok Kami dah terima report nanti dalam 1 ke 2 jam pihak TNB akan datang rumah anda. Terima Kasih
:::::::
::::::::
(07.08pm)
Troooot...Trooooot
Hello kami dari TNB pasir Gudang nak confirmation dari anda tentang alamat rumah. Sekejap lagi Kami sampai.
:::::
::::::
(7.45pm)
Ooo fius kat rumah abang yang rosak ni. Tunggu sekejap. Kami akan baiki
::::::
::::::
(08.03pm)
Kami balik dulu ye..
Terima kasih bang.

TENGOOOOKKKKKKKK
(1 jam 8 minit)
Itulah perkhidmatan yang kami mahukan daripada pihak yang berwajib. Aku memang respek kat pihak TNB Pasir Gudang yang mengambil berat tentang masalah kami tadi. Firstly memangla aku hangin kenapa tetiba je rumah aku yang takde letrik padahal rumah jiran aku ok je. Lepas tu siap cakap dalam masa 1-2 jam nak baiki. Pehh bengang seyhh dahla gelap. TETAPI dengan budi bicara serta kehenseman brader yang datang repair masalah kat rumah aku tadi dapat menyejukkan hati ku yang tengah kepanasan hehe. 

Dahla semalam dok baca tentang entry Mak Dara pasal layanan yang sangat buruk ketika order pizza tapi aku pula berlainan kisahnya hehe.Aku bukan apa cuma kita sebagai pengguna inilah yang kita mahukan. Terima Kasih TNB yang mengambil berat tentang aduan aku tadi. 

~Macam ni lah gelagat brader TNB tadi~


~Terima Kasih TNB~



"Tepuk Dada Tanya Minda"




~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

Mona Taslim said...

Hi. Nice blog. Sudi x kita btukar2 blog? Kalu sudi bgtau nyer nnt kita add blog awk sama. http://monataslim.blogspot.com/