Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Salam..
Jalan-jalan tadi aku jumpa benda ni.. Aku selalu baca blog ni tapi jarang sangat komen hehe..



Sebab Aku Perlu Di Kritik:
1~ Aku banyak kekurangan dalam blogging ni.
2~ Blog aku ni nampak semacam je kalo dibandingkan dengan blog yang lain.
3`~ Untuk mempertingkatkan diri aku dan blog aku ni.
4~Seriusly blog aku ni banyak kekurangan.


"Tepuk Dada Tanya Minda"



~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

24 comments:

Cik Ayu said...

blog simple.. but too pale pd CA

jom singgah kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Yana_Nana21 said...

blog ni cool , yana suka . kalau boleh yana perlukann kritikan kamu , disini :: http://sukatomyamkalerpink.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html :: thanks .

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

suha said...

hehe setiap blogger mesti ade idea n pndgn msg2 kan..so berblog la dgn ape yg awak suke,bukan dgn ape yg org lain suke..keep blogging (^_^)

eyka said...

singgah dari segmen abg BEN ....
blog ni cantik & simple ...
kalau boleh ,, blog archive & blog list tu ,, akk buat lah box ,, utk bg nmpk kemas lg ... :)
jemput singgah ke blog sy ...
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rafflesia™ said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

overall blog ni ok. senang loading.. hihi tapi kalau boleh background blog bia statik. xpening nak scroll atas bawah byk2 kali..-.-

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam said...

ok dah ni

jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

FatinKADIR said...

salam blogger..
dr tmpt yg sma pasir gdng..
heheheh
nice blog sis.. happy blogging

jom serang blog fatin
http://fatinlovestitch.blogspot.com/

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

kritikan: kalau boleh buat pop up window untuk komen sebab lebih mudah nak komen ^^

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

ape2 pun blog nie dah ok dah..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Uzumaki Nasake said...

blog cantik dan simple entry...

blog anda.. padat sagnat dan menyebabkan lambat nak load. Pastu semuanya susunan macam berterabur dan sesak blog nya... Need to arrange neatly n perfectly macam...

http://dismybelog.blogspot.com/

maaf if my komen kasar bahasanya....

yayahnasake.blogspot.com

NAL said...

blog simple..color blog terlalu pucat..utk lebih mesra buat pop up window untuk ruangan komen..loading sedikit lambat ^^

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Eyqa Hasnan said...

blog dah okay cuma background down sesangat . tak sesuai :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

NoRaQiLah JohaRi said...

as salam =)

singgah n follow dri blog abg ben..
background blog klu statik lgi ok rasenye..x pening sgt =P
keep on blogging =)
just be yourself ok =D

jom kritik blog saye =D
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Silent Thinker said...

hi..
blog ok je..
header yg comel dan sy suka.
cuma komen ni try buat pop up..lebih mudah untuk org lain komen..
=)

zakirul rahim said...

blog yang simple but nicee...

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

salam..
dya dtg nk kritik blog ni..:D
sudi2 lah kritik blog dya..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

cuba buat backgroung kot.. cuba amik yang ceria..mesti blog ni berseri2..:D

Nurain Syuhada said...

salam satu blogger.
sy dr segmen yg sme nk krotik awk unye blog hehehe
blog awk style..sy suke simple jer..nice..teruskan berblogging :D

dah kritik.meyh sini kritik sy punye :)

http://supercocodiary.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Natasya Naslin said...

hye si gorgeous & si handsome =)

alaaa.. sweet je hubbywife ni kongsi blog =p ahakz.. nak buat gak la nanti.. *entah bile tu.. hahaha

btw, suke blog ni.. tapi , widget2 yg x penting xyah letak la. overoll sume cool & kepoh.. aikk? hehehe. tu je la.. sudi2 singgah =p

http://lensahatinata.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

miSs tyNa said...

datang blog sy ye ;)

arasewel said...

Hai,

dari segmen yang sama.
Blog yang kemas dan simple.
senang nak loading :D

kalau backgroud adjust kasi tak gerak bila scrol lagi cantek

:)


Jom singgah sini pulak.

http://mimishyou.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Mieya Atiera said...

terlalu banyak widget di sidebar.

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni ok jer..cume tang header blh create kasi cunn lg..bru gempakk hehe..tq

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

hafizaiman95 @ fizs said...

wow.. blog ini sangat merah.. kalau boleh kurangkan kemerahannya.. sy dh follow blog ini.. sila kritik blog sy tau..

http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html