Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Thursday, January 22, 2009

Taktahu pape

hmmm hari yang paling menyampah dalam hidup..
dengan lines plan kene riject, tak siap-siap lagi dahla submitted date dah dekat. Sekarang aku tak tahu nak buat pape dah..
last-last yang jadi mangsa adlah cik wawa kesayangan akula..
tengah tension aku siap xder mood lagi nak cakap tapi dia sabar dan paham dengan keadaan aku sekarang. Thanks mama sebab bagi support yang tak berbelah bagi untuk papa. thanks sangat-sangat tau..
mama telah banyak bagi dorongan kat papa.. Papa beruntung ada mama n papa xnak kehilangan mama..
Papa terlalu cintakan mama..
LUV U SO MUCH
~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

HIDUP AKU said...

u are welcome mr papa...ala biase la tu alam studykan...papa ingat mse mama study lu camne??lg2 mse final year project tu...yg mama tggl sowang2 stayback smpi kul 6pg kat kolej...satu mama minta kat papa...percaqyalah yg mama always support papa x kire pape pun teradi...kite same2 la berdoa tuk kejayaan kite bersame dan mencapai pe yg kite nak achieve lam hidup kite...maa sayang papa...papa la nadi mama skunk...