Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saturday, May 5, 2012

Angelina Jolie Atau Orang Islam ?

Salam hari minggu buar semua readers. Maafla sebab aku dah lama tak update. Sibuk sangat dengan kerja dan lagi satu Mrs Kepoh tengah sarat mengandung jadi paham-pahamla.. Walaupun banyak yang aku mahu kongsikan tapi tak berkesempatan untuk aku posting kat sini huhu. Maaf ye kengkawan tapi aku masih tak lupa mengundi Mialiana untuk anugerah blogger of the year. Jadi kalo anda belum lagi mengundi Mialiana apa kata anda tekan je link kat sebelah atau kat bawah entry ni..Thanks di atas kerjasama anda.......

Macamana? Betul kan apa maksud yang hendak disampaikan oleh pelukis kartun tu.. Kita lebih mengangungkan orang lain daripada agama kita sendiri. Sama-samala kita fikirkan.



"Tepuk Dada Tanya Minda,  Jom UNDI KAK MIA"

Vote Me Everyday 23 April - 13 May 2012


~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

3 comments:

Faizul Osman said...

terkedu!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/andainya-rasulullah-masih-ada-ingin.html

fyzah said...

a`a...terasa sudah.. :P

mizz RFL said...

tp no wonder la.. angelina jolie tu fames dan dia sorg je yg bukan islam yg di plan untuk dibunuh msti la org plek.. cuba diorg plan nk bunuh bjuta2 org kristian dan najib.. mesti kita pun tnye nape najib.. huhu~ tu cuma sbb cara kita bfikir.. mnangkap bnd yg ganjil.. bkn sbb kita x peduli dgn 140 juta org islam tu