Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Thursday, November 17, 2011

~Jahat Sangatkah Mr Cool?~

Perghh. berlambak siot keje Mr Cool sekarang maklumla dh sampai masa utk audit nanti, semoga semua berjalan dengan lancar. Dah tak larat dh nak buat kerja bertambah dengan nak wat persiapan kahwin lagi, Adushh fenin kepala Mr Cool. Sebenarnya Mr Cool tak tahu nak cakap pe kat sini maklumla dh banyak sangat dah dalam kepala ni sampai tak terkata-kata. hehe.. Td Cik Kepoh telefon katanya suh datang umah dia repair extension yang rosak. Katanya xtau kena pape tetiba je rosak (katanya la). Petang nanti Mr Cool dengan semangat keperwiraan akan datang untuk repair extension tu. Dalam hati nio sume nak je, nak makan nasi kerabu kar seri alam tp nk suh Oja belanja kot hehe. Harapla minah tu baca entry Mr Cool ni hehe. Hari tu semasa Mr Cool pergi ke Kemaman atas urusan kerja (skema seyh ayat) adala borak- borak pasal diri memasing. Sorang tu dengan kisah cinta agung dia dan sorang tu malu dengan gurlz, sorang tu plak ngan kisah playboynya hehe dan Mr Cool plak dengan kisah nak kawin plak hehe. Dalam borak-borak tu nampakla sorang awekz cun. Mr Cool tanpa segan silu tegurla awek tu 

Mr Cool: Pheewiiit leh kenal?( nada kacau)
Awek:( senyumm)
Mr Cool : Sombongnya dia..
Lelaki A: Peh Kalo dapat jadi awek aku kan best..
Lelaki B: Ala Mr Cool tekel la sempat lagi ni ada 2 minggu je lg masa bujang..
Mr Cool: (terkedu sambil senyum)
Lelaki A & B: Hahahahaa

Kadang-kadang terpikir di hati ini jahatkah Mr Cool? Kenapa aku?
Moralnya: Walaupun kita cuba membaiki sesuatu yang telah dirosakkan maka hasilnya tetap tidak sama dengan apa yang terdahulu. Begitu juga dengan hubungan kita sesama isteri/kekasih/kawan. Ingatlah sekali kita rosakkan kepercayaan yang telah orang berikan pada kita maka sampai bila-bila akan ada rasa curiga dalam hati orang yang telah kita khianati. Jadi JANGAN SESEKALI kita khianati kepecayaan tersebut.

Adiosss

~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

2 comments:

oja_alia said...

ahahah!!nak aku belanje ea?end of this year ni nnt aku belanje ea...kerabu jek!!ahaaha..

eerrr..kalau takley percaya,,kne la carik penawarnye.=D

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

haha tp ati sayang hehe
mana leh tinggal