Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Monday, March 30, 2009

PaRtY t!mE....

assalamualaikum....salam sejahtera pd sume....hari nie aku msh melalui mase2 keja yang sgt boring...walaubagaimanapun aku still bersemangat coz cik abg aku sntiasa m'beri dorongan kpdku(smlm kena brain wash ngan die...huhuhu) skunk kami msg2 b'ganding bahu berusaha tuk berjaya....hah smlm aku ade party yg dianjurkan tmnpt aku training....so msg2 pun dress-up la....tema partynya aje dah x tahan..."fancy dress party"...huhu...ttp aku x ikt pun temanya...mls...huhu...



tgk siap ade bunga ros lagi...huhu....tu aku kidnep mmbr akunya...mcm2 la smlm dieorg jadi...ade yg jadi scorpion king & quenn,cinderella,arabic la mcm...ermm...sepatutnya kami sume kena wat performance tp x jdi bcoz xde lgsg mse nak training....tp bdk2 dr sabah bagus coz dieorg ttp truskan performance dieorg...tarian sumazau....




nie pic aku ngan kak meen...huhu sume gmbr x bape nak jelas bcoz pki camera fon...hp murah jer...x mcm org len...okay lah...by the way enjoy gak la party smlm....thanx dato' sharifah....

skunk enjoy aje ngan our work...=)



~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

cima said...

wah! best nyer party
huhuhuh