Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saturday, February 7, 2009

FINAL EXAM EMT-B

salam...herm alhamdulillah dah lepas pun exam theory for final EMT-B...dua paper objective ngan subjective lak tu...dah tu mule2 kate paper objective alih2 kpaper subjective lu yg kena wat....ermm tp rasenye paper subjective g senang dr paper objective tp yg x beshnye paper sub tu dah de salah satu...ermm...minta yg len tu ok lah....nie skunk duk rest3ja coz otak penat...x nak jd cam semalam smpi kuar aair mate aku menahan sakit pale...sudden headache....klu biase okay g tp rase cam nak meletup pale pun ade...huhu...dah la tu tibe2 lak dieorg wat spot exam...150soalan objective lam mse 2 jam setengah...ermm...pastu btul lam 87 ja...sedih tul...marks cam tu dikire gagal...rate marks tuk kiteorg lulus mst dpt 126 dr 150 bru kire lulus...ri seasa nie lak exam final practical...ermm...mmg kena wat sungguh2 kali nie coz yg evaluate nnt our big instructor dr. navin,mr. peter dell,dr.thiru & dr. kumar...for sure t berabuk la english...lantak la broken ke pe ke janji wat yg terbaik...doakan yer...
~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

Pen said...

For First Aid Store
We are selling trauma bags, medical bags, first aid bags and other pouches in Malaysia.
Welcome to view our page at http://www.facebook.com/forfirstaidstore
Have a nice day!