Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Thursday, February 5, 2009

Balik Kampung

Sebenarnya kepala ku sakit 2 3 ari ni tak tahu nape.. Kadang-kadang rasa sampai nak pecah kepala aku tau... Hmm sok aku balik Kampung nampaknya, dah lama gile aku tak balik kampung maklumlah sibuk ngan kerja yang berlambak-lambak sampaikan tak tidur malam aku dibuatnya.Dengan lines Plan la banyak gile huhu.
Kadang- kadang aku nyesal pilih bidang ni tapi nasib baik ada orang yang memahami keadaan aku sekarang maklumlah dia pun tengah study sebab tu kot dia leh paham keadaan aku sekarang.. Apapun aku amat sayangkan dia tau, sayang sangat-sangat, ( Hok Ane eh...) tu yang wat aku terpikat kat dia tu.. manja dan amat memahami keadaan aku.. Nanti balik kampung aku mesti rindu gile kat dia tau. Bukan takleh kol tapi memang aku pun akan rasa rindu kat dia tak kira waktu.. Walaupun baru pas jumpa aku rindu gak bila aku sampai kat umah... Uwaaaa rindunya akuuuu

~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

2 comments:

HIDUP AKU said...

huhu...sape yg duk tuan hamba rindu tu??pe mksd hok ane tu...jeng2....

cima said...

alolololo~