Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sunday, June 28, 2009

OMNIA


Hp terbaru aku hehe..
jangan jeles tau hp ni memang aku minat giler tau sampaikan takleh nak tdo malam selagi aku belum mendapatkannya... Apapun aku memang happy sebab dapat memiliki hp ni sekarang bukan apa senang bila ada hp ni... siaa ada window mobile lg... Maknanya aku leh simpan seberapa banyak file format word, power point, excell dan pdf... Memang berbaloi dapat memiliki hp ni best gleee.. ri tu aku nak amik Apple 3G tapi pk punya pk aku amikla hp ni sbb cun n funcion yang gempak gle berbanding Apple 3G
aku punya ni 16gb memori build in tak termasuk memory card lagi.. memang space luas la..
kurang2nya senang nanti bila aku g keje nanti takla asyik nak kepit ngan laptop je huhu wat penat badan je asyik bawa laptop pas tu asyik kna lambung ombak lagi mestila pnat kan senang bila ada hp ni dan tak perlu tergopoh gapah nak amik beg laptop heheh... susahnya pula adalah hp ni full touch screen jadi paham2la konpem leceh menjaganya huhuhu..Thanks Samsung Omnia.
~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

FAISAL KHAN said...

hmmm....thanx kat omnia???hmmm....xpelah....as long as pat memudahkan keja...doakan yang terbaik ja tuk abg...syg sayang abg smpi akhir hayat syg...hanya Allah saje yg tau pe yg syg rase kat abg...nobody know what i feel right now till end...hope this relationship will forever with one comittment that is marriage...insyaAlla