Blogger Templates
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




~~~~ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT DATANG~~~~SILA TINGGALKAN JEJAK UNTUK MEMUDAHKAN KAMI MELAWAT ANDA NANTI~~~~~~~TERIMA KASIH~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saturday, May 9, 2009

MSET site visit


Kembali lagi mencoret di laman aku ini hehe
Hari tu 3 hb 5 aku n membe2 aku wat site visit kat MSET Pulau Duyong Terengganu..
Kitorang seramai lebih kurang 38 orang kot pegi kat sana..
Sebenarnya lawatan ni dianjurkan oleh stdnt sem 3 sebab diorang kena wat laporan tapi oleh kerana nak menyesakkan bas maka lecture suh kitorg g gak kat sana tapi sebagai ROMBONGAN CIK KIAH je xperlu wat apapun..
Pendek kata bawa diri je huhuhuhu..
Apapun budak sem 5 ada bape orang je leh bilang ngan jari huhu..
Aku tak yah cakapla memang penat giler sebab aku baru balik dari KL malam tu pas tu pagi trus grak g kat Pulau Duyong,,, tapi ok lah leh tambahkan pengetahuan sket heheh..
MSET tu adalah salah sbuah company yang wat construction kapal n juga baik pulih kapal yang terletak di pinggir Kuala Terengganu.. Semasa kitorang pegi kat MSET ni sedang membina 2 buah kapal jenis Maintenance Platform Vessel dalam pembinaan.
Alhamdulillah kitorang dapat naik dan tengok apa yang ada dan sedang dilakukan ketika pembinaan sesebuah kapal...




Dua insan yang mempunyai kelebihan perut hehe



Napela fhotographer leh amik gambar perut aku yang besar ni huhu
nak control perut pun tak leh heheheheheh



Diberi penerangan oleh Supervisor MSET
cayalah bang hehehehehehehehehehehehhe



Bergambat berlatar belakang gamar belakang kapal



Salah sebuah kapal yang dalam pembinaan
kat MSET
~Terima Kasih Sebab Sudi Baca Coretan Kami~

1 comment:

HIDUP AKU said...

besarnya kapal...besh x nek kapal???bleh ke nek walau still under construction....pape pun chaiyuk my prince...=)